Як ми це робимо

РЕМОНТ КОЛЕЦ  РЕМОНТ БРАСЛЕТА  РЕМОНТ КРЕСТИКА КУЛОНА  РЕМОНТ ПЕРСТНЯ   ГРАВИРОВКА

 Тут зібрано низку матеріалів з наших майстерень для вашого ознайомлення, які поломки бувають у ювелірних виробах та як вони виглядають після ремонту. Ми поповнюватимемо цю рубрику. Можливо, ваші вироби потраплять у цей каталог.

Ланцюжок снейк «snake», виріб машинної в’язки. Акуратне та гарне плетіння, досить довго може служити при правильній експлуатації виробу. Рекомендуємо не перевантажувати виріб важкими кулонами (підвісками), вага підвісок, що рекомендується, не більше 5 — 7 грам. Обов’язково знімати перед сном. У разі розриву в середній частині можна вкоротити виріб і без видимих слідів ремонту носити як браслет на руку або ногу. Якщо розрив в районі замку або крайніх частин ланцюжка, можна відремонтувати ідеально..

РЕМОНТ И РЕСТАВРАЦИЯ БРАСЛЕТА

Все типы браслетов имеют свойство, изнашиваться. Некоторые из них изнашиваются незаметно, требуется взгляд специалиста для определения поломки. Особенно браслеты пустотелые (дутые), импортного производства. Практически все можно реставрировать, заменив или отреставрировав штифты. Как правило это дорогостоящее мероприятие, но оно даёт новую жизнь вашему изделию. Чем тяжелее браслет, тем быстрее износ! Рекомендуем показывать специалисту ваше изделие раз в год. 

РЕМОНТИРУЕМ КОЛЕЧКИ

 

РЕМОНТ КРЕСТА


СЕРЬГИ РЕМОНТ

РЕМОНТ ПЕРСТНЯ

ГРАВИРОВКА